maandag 26 november 2007

galabal vtk

Vrijdag was het galabal van het VTK in 'tkasteel in brasschaat.
Ja de tijd was er waar om het galakleed uit de kast te halen en mijn haar voor een keertje niet zijn gang te laten gaan maar naar mij te laten luisteren (tem die krullen). Het leek eerst in het gedrang te komen door mijn schouder maar door mijn geweldige kiné heb ik van de avond kunnen genieten zonder al te veel pijn. Die kwam pas de dag erna.
Ik had zelfs een date, de geweldige lucie van wina. Je moet dus echt niet percé een vriend hebben om u te amuseren op een galabal, pak gewoon een vriendin mee en de pret komt ook! En er lopen daar genoeg mannen rond in een kostuum waar je je ogen over kan laten schuiven.
Ik besloot om zelf lasagne verde te maken (1 van mijn specialiteiten al zeg ik het zelf). Gegeten, kleren aangedaan en hups de bus op. Jan had jenever mee op de bus en op voorhand hadden we een fles ciderachtig iets leeggedronken dus ik had al een vrij warm gevoel in mijn buik nog voor ik voet aan wal zette.
Het was er echt ver over daar, ok ingenieurs zullen later wel pakken meer poen scheppen dan de doorsnee filosoof maar op dit ogenblik zijn het nog gewoon studenten en vind ikzelf dat ze niet moeten doen alsof ze overheersers der aarde zijn ofzo :). Maar langs de andere kant zorgden ze ook voor een fijne avond voor mij. Ze hadden daar een soort casino ingericht met hun eigen vtk monopolie geld. En er was alcohol, veel alcohol. Alleen is het toch niet zo een zicht met een galakleed en een pint bier in uw handen. Dus dan dronk ik eerst maar braaf cocktails tot de schroom weg was. Van mijn laatste momenten daar weet ik enkel nog dat ik nogal dissig was op een of andere kerel ( ok eik even onderbreking: de buurmeid roept 'ik ben wel aan het eten man' en terwijl ik naar de tv kijk bedenk ik dat ik dat beter niet had gedaan, ze sneden een heleboel vel weg bij een man die veel was afgevallen en het was goor) goed verder over de avond, normaal ben ik best vriendelijk maar onder invloed van alcohol praat ik nog meer dan anders, mijn humor heeft de neiging een serieus pak droger te worden en blijft commentaar zeker niet onuitgesproken.
De muziek was voorts ook wel fijn, de eddy en freddy disco connection, dezelfde die op lokomotion in onze zaal zijn komen draaien. We zijn tot het einde gebleven en hups de bus op naar huis waar iedereen sliep en wij nogal veel lawaai maakten :) ik zag al op tegen het fietsen en bleek mijn ketting nog eens eraf te liggen ook. Dank u god voor de vrouwelijke charmes die ervoor zorgden dat ik twee jongens kon overtuigen om mij te helpen en dat onder het wel duizend keer dank u zeggen en ook iets dat ze mijn redders waren. Bwa veel meer valt er niet te zeggen, alleen dat het een heel fijne avond was, en dat ik uitkijk naar het volgende galabal. Zeker nu ik mijn nieuw kleed heb.
Dit zal niet echt interessant geweest zijn om te lezen, maar het meedelen deed mij toch weer even aan vrijdag denken.


Powered by ScribeFire.

Geen opmerkingen: